koncoku sak kelas

Koyok biasane, saben dino rebo aku mangkat kuliah. Lah pancen ne kuliah dino iki isine yo akeh critone. Makane dosenku nerangke materi dibarengi karo crito sing ono ning kehidupan seben dino ne mahasiswa.

Pengalaman soko kuliah pertama kali, aku mangkat telat. Akibate aku manggon ngarep. Lah ndelalah apes sisan sebelahku yo cowok lemu sisan. Awal mulane yo tak anggep biasa wae, alah podo kuliah he wae kok.

Tanpo di nyono-nyono, selagine dosen ne nerang + crito babakan materi kuliah. Bocah sebelahku mau, ndak yo melu nrocos nyaut omongane dosen ku. Yo nek clutak e mau lucu tur enak dirungok ke, lah iki babar blas gak lucu tur marai kuping risi.

Wis nrocos gak jelas, sok tau sisan. Jajal nek bocahe mau cilik, mesti tak tantang tak penthelengi wkwkwkwk 😀 *sokGalak* lah dosen ne menowo yo wis paham. Saben clutak ane orak dienggo tur orak digubris hahaha 😀 Lah gumun kui, dosen ne kok iso-iso ne kupinge betah ngrungok ke suworone bocah kui.

Lah dino iki mau, delalah aku mangkat gasik, dadine lungguhe rodok buri. Sing penting orak sebelahe bocah kuwi opo maneh ngarep pe, OJO………..! Lah bener, bedek anku bocah kui ngomong wae kawit awal sampek akhir kuliah. Opo maneh ketambahan karo konco kiwo tengen ne kui sansoyo berkobar-kobar hahaha 😀

Sampek aku karo konco-koncoku mulai ngakak dewe goro-goro ngingeti kelakuane bocah-bocah kui. Tapi kabeh mau yo kudu disyukuri, knopo mengkono ? Goro-goro bocah kui awak dewe dadi iso metani awak e dewe, seumpomo awak dewe ngono pantes porak. Yo wis, mugo-mugo bocah kui enggal sadar lan seger kwarasan, Amin

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s